Byd livet velkommen

Formålet med lifecoaching er at motivere og støtte dig gennem de udfordringer og valg, du står over for i din hverdag.

De fleste mennesker kører på ”autopilot” og gør de ting, de plejer at gøre, uden at stille spørgsmål og være bevidst omkring de konsekvenser, deres beslutninger har for deres fremtidige liv.

Du vil under coachingforløbet skabe tanker og følelser, der gør, at du bliver i stand til at foretage de rigtige prioriteringer og valg i dit liv, som passer dig nu og i fremtiden.

Vi vil arbejde med mål, forhindringer, mønsterbrud, muligheder, commitments og gameplan. Du vil lære at tage ansvar for dig selv og dit liv, og blive bevidst om din livskvalitet og de beslutninger, du træffer i dit liv.

Første gang vi mødes/taler sammen er det helt gratis og uforpligtende, så du kan mærke om du føler tillid til mig og det er en god kemi mellem os. Under mødet afstemmer vi hinandens forventninger og taler om dine ønsker for coaching.

Et coachingforløb er på 5 sessioner á 60 min over 3 mdr., som vil give dig redskaber til forståelse for, hvad du kan gøre for at skabe passion, glæde og tryghed i dit liv.

Du vil opleve coachingforløbet som yderst motiverende og inspirerende, fordi du får en nærværende, behagelig og motiverende sparringspartner, som er 100% engageret til at støtte dig så du hurtigt flytter dig i retning af dit mål. Coachingforløbet kan, meget vel, blive én af de bedste investeringer i dit liv.

Kontakt mig for at booke en tid.